11 June 2018

We Make The City in het SDG House

Er is veel te beleven in en rondom het Koninklijk Instituut voor de Tropen in de week van We Make The City.

SDG HOUSE COMMUNITY

De Tropen is het onderdeel van het SDG House. Samen met de kennisafdelingen van het KIT Royal Tropical Institute en 50+ ondernemingen die kantoor houden in ons gebouw, werken we aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties – de SDGs. Binnen deze community, het SDG House, zijn er vele super inspirerende duurzaamheidsinitiatieven.

WE MAKE THE CITY

Tijdens We Make The City, een 5-daags stadsfestival dat van 20 tot 24 juni plaatsvindt in Amsterdam, zijn er in en rondom het SDG House allerlei activiteiten gaande die deel uitmaken van het festival. We Make The City staat in het teken van de vragen: hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden? Voorbeelden van deelnemers uit onze community zijn het B-Corp Fest, het Rooftop Symposium van Rooftop Revolution en We Feed The City in onze binnentuin.

Zie hier voor een volledig overzicht van alle SDG House initiatieven die onderdeel zijn van We Make The City.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds