23 July 2019

Vier De Zon Met De Tropen’s Eigen Borreltas

Aan onze gezellige bar hebben wij dé oplossing om van elke zonnige dag een feestje te maken: het De Tropen borrelpakket. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk relaxed middagje met je blote voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Dat is goed voor jou en goed voor de planeet, want een groot deel van de winst van het KIT wordt besteed aan projecten voor duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking. Zo helpt jouw borrel bij het verbeteren van de gezondheidszorg, voedselzekerheid en gendergelijkheid in ontwikkelingslanden. Proost!

Voor €22,50 krijg je een 100% van biologisch linnen gemaakte De Tropen–tas. Hierin vind je een heerlijk koude fles De Tropen-huiswijn, een halve liter Earth Water en lekkere bio- of groentechips.  Ook aan herbruikbare glazen en een als picknick kleed te gebruiken biologisch afbreekbare vuilniszak is gedacht. De meest duurzame manier om van de zon en het park te genieten! Het is ook mogelijk om de verschillende items los te bestellen. En zelfs als je maar één enkel biertje koopt, draag je al bij aan de projecten van het KIT. Fijn voor jezelf én voor de wereld om je heen!

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds