5 September 2018

Umami Park: Taste of Japan

Op 22 en 23 september kun je nog één keer terecht in onze sprookjesachtige binnentuin bij Umami Park. Het Asian Food Festival staat dit keer in het teken van de Japanse keuken.

Terug naar onze Roots: Japan

Nagenieten van de zomer kan perfect bij hét Asian food festival in Amsterdam. Wederom een sprookjesachtig samenkomen in de geheime binnentuin van De Tropen aan het Oosterpark! Hier geniet je van exotische smaken uit de Aziatische keuken. Deze editie gaan we terug naar de roots van Umami: de Japanse keuken. Wist je dat het woord ‘Umami’ uit Japan komt en dat het heerlijk of hartig betekent? Umami is net zoals zout, zoet, bitter en zuur één van de basissmaken.

Heel veel meer leuks

Laat je zintuigen prikkelen door de geuren en kleuren, het heerlijke streetfood, de drankjes, cultuur, muziek, expo en veel gezelligheid! Naast alle foodtrucks, is er de Beestenbus van het Ouwehands Dierenpark waar je alles kunt leren over Panda’s. Ook kun je jezelf laten versieren door Japanse body paint, verzorgen de Taiko drummers van Yamoto een spectaculaire drumshow en host het Tropenmuseum een pop-up workshop Manga tekenen in het licht van de opening van de tentoonstelling Cool Japan.

 

WAT: Food Festival Umami Park ‘Taste of Japan’

WANNEER: 22 en 23 september tussen 12.00 en 20.00 uur

WAAR: Binnentuin van De Tropen aan het Oosterpark

TOEGANG : Gratis

Op de hoogte blijven? Umami Park 22 en 23 september 2018

Verder lezen?