6 September 2018

Sluit je zomer af bij Saint Tropics

Op de allerlaatste vrijdag in de zomer van dit jaar heffen we nog één samen het glas bij Saint Tropics. We sluiten de zomer af en gaan all out met hapjes, cocktails en entertainment. Ben jij erbij?

SAINT TROPICS: FINAL SUMMER EDITION
De zomer is bijna ten einde, maar dat mag natuurlijk niet voorbijgaan zonder waardige afsluiting. Uiteraard met alles erop en eraan, inclusief de Vroeg Pieken Happy Hours, drankjes, dansjes (met of zonder sjansjes) en vooral een hele hoop ongedwongen heerlijke gezelligheid. Een vrijdagmiddagborrel zoals die hoort te zijn. Vrijdag 21 september kan dikgedrukt in de agenda. Dan is het weer tijd om meermaals het glas te heffen en de drank rijkelijk te laten vloeien!

DEEJAYS
Het muzikale festijn wordt deze keer vereerd met een grootheid uit het Amsterdamse nachtleven, DJ MELON als de enige echte Don Melon met een zeer speciale Disco, Funk & R&B set. Music for the soul en heupen die niet meer stil kunnen staan. FULLSCALE neemt het stokje over als geen ander met zijn uniek stijl van deejayen en muziek. Hiphop, R&B, soul, funk, UK Garage, disco en house, alles komt aan de orde in willekeurige volgorde. Weer een mooi vooruitzicht.

 

HAPPY HOURS
Naast al dit muzikale geweld is Entertainment Matters aanwezig voor eye & movement candy, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur.

TICKETS
Presale: 9,95 euro excl. fee

Don’t forget… Work hard, maar piek harder!

Verder lezen?