20 March 2018

Saint Tropics

Op 13 april vindt de eerste editie plaats van Saint Tropics! Een networking & nightlife experience waar business met heel veel pleasure gecombineerd wordt.

Saint Tropics

Top-notch muziek, entertainment, heerlijke drankjes en complimentary snacks van tropische allure in een van de mooiste locaties van Amsterdam, De Tropen café en Restaurant gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de tropen.

Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, is er het ‘Vroeg Pieken Happy Hours tot 19:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken!

Als je van hiphop, R&B, soul, funk, disco en house houdt, ben je aan het goeie adres. De twee beste eclectische deejays van het land zijn in the house. Fullscale en Leroy Rey. Fullscale is net terug van een tropische deejay sabbatical in Bali en was daarvoor natuurlijk vooral bekend als de resident deejay van Amsterdams meest populaire clubavond, Monday in Supperclub. Leroy Rey wordt door deejays en kenners al jarenlang beschouwd als een van de beste deejays. Zijn aanstekelijke energie en platenkeuze zijn ongeëvenaard, dat bewijst hij o.a. elke maand bij zijn Wicked Jazz Sounds residency in de Sugar Factory en onlangs nog bij ons uitverkochte My Kitchen is Your Kitchen event.

Naast al dit muzikale geweld mag je ook top-notch entertainment verwachten, tropische (en gratis) snacks en heerlijke cocktails.

Saint Tropics is een samenwerking tussen De Tropen café en restaurant, Lost in Music en Rumours are True. Een sprankelende serie AfterWork events in Amsterdam.

Work hard, maar piek harder! Tot 13 April!

Blijf op de hoogte via de event page!

Verder lezen?