4 June 2018

Saint Tropics: The Summer Edition

‘Never as good as the first time’ zegt men weleens. Dat geldt niet voor Saint Tropics. Onze tweede editie was magistraal. Drukker dan de eerste keer, en nóg meer aan. De lat ligt dus steeds hoger! Tijd voor een derde en speciale zomer editie, Saint Tropics: The Summer Edition.

SAINT TROPICS: THE SUMMER EDITION
Iedereen bedankt voor de good vibes afgelopen edeitie en speciale dank aan onze gast deejay Chocolate Brown en resident Fullscale voor de geweldige sets. Tijd voor een derde en speciale zomer editie, Saint Tropics: The Summer Edition. Deze vindt plaats op vrijdag 29 juni, wederom in De Tropen. Ons prachtige café en restaurant met fantastische terras is dé plek waar je weekend begint.

DEEJAYS
Als je van hiphop, R&B, soul, funk, disco en house houdt, ben je aan het goeie adres. Naast onze geweldige resident deejay FULLSCALE hebben we dit keer Miss Sugaware uitgenodigd. Deze resident deejay van o.a. The Butcher, Izakaya & MOMO heeft over de hele wereld opgetreden en is niet alleen een lust voor het oog maar ook voor het oor.

HAPPY HOURS
Naast al dit muzikale geweld mag je ook top-notch entertainment verwachten van Entertainment Matters, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken..

TICKETS
Presale: 9.95 euro excl. fee
➡ https://bit.ly/2JwypW6

Work hard, maar piek harder!

Saint Tropics is een samenwerking tussen De TropenLost in Music en Rumors Are True. Een sprankelende serie afterwork events in Amsterdam. Een networking & nightlife experience waar business met heel veel pleasure gecombineerd wordt in een van de mooiste locaties van Amsterdam.

Verder lezen?