10 July 2018

Saint Tropics: The Summer Edition 2.0

Vrijdagmiddagen zoals je ze zelden meemaakt, maar altijd wilt hebben. Dat is Saint Tropics.

Eenmaal geweest, andermaal verkocht aan de mensen, de muziek, de locatie en de unieke sfeer. Afgelopen keer waren Nass Mea en Fullscale tot op de tanden bewapend met tunes. Het resultaat was flink bewegende heupen en regelmatig vele handjes in de lucht. Nog een aantal weken om je op te laden voor de vierde editie!

Saint Tropics: The Summer Edition 2.0

De zomer is volop aan het pieken. Wij kunnen niet achterblijven. Meer dan genoeg reden om de aankomende editie van Saint Tropics waardig en uitbundig een stapje verder te brengen op vrijdag 27 juli, wederom in De Tropen. Ons prachtige café en restaurant met fantastische terras is dé plek waar je weekend begint.

Deejays

Als je van hiphop, R&B, soul, funk, disco en house houdt, ben je aan het goede adres. Naast onze geweldige resident deejay FULLSCALE is de immer imponerende Chocolate Brown weer terug. Beide heren hebben de tweede editie samen de tent op zijn kop gezet. We verwachten, op zijn zachts uitgedrukt, niets minder deze keer.

Happy Hours

Naast al dit muzikale geweld is Entertainment Matters weer aanwezig voor eye & movement candy, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken…

Ben jij erbij? Tickets koop je hier.