3 December 2018

Saint Tropics: The Kiss & Tell X-mas Edition

Wat doe jij met Kerst? Vóór Kerst, is Saint Tropics terug met een speciale “Kiss & Tell” editie. Vrijdag 21 december staat in het teken van samenzijn en dansbare slow jams. Niks moet, alles kan! Sexyness galore in de vorm van R&B, soul, swingbeat, soul & disco. Dress up to Kiss & Tell.

Om je lekker te laten grooven, sjansen en dansen zijn de beste 2 DJ’s van het land in het genre uitgenodigd: Fullscale & DJ Manie. Ze hebben stuk voor stuk bangers en juweeltjes paraat staan, dus kennismaking van jouw heupen met andermans heupen is onvermijdelijk. VIBE

Tropische (tevens gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Elke editie een speciale mix of cocktail, 2 halen, 1 betalen, vol genieten.

Vroeg pieken, zonder je weekend te verzieken…

TICKETS
Presale: 9,95 euro excl. fee

Don’t forget… Work hard, maar piek harder! Tot vrijdag 21 december.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds