3 January 2019

Saint Tropics: The Hot & Steamy New Year Kick-off

We duiken een nieuw jaar in! Geen nieuwjaarsduik in de koude zee, maar in een warm bad vol gezelligheid, levensgenieters en een overdaad aan versnaperingen. Hot & steamy, de beste manier om de winter door te komen. Kom bij elkaar, om het jaar goed te starten!

Deejays

Zonder muziek, geen feest. Ditmaal vrouwelijk schoon achter de draaitafels! Niemand minder dan Covergirl Sunny maakt haar opwachting. Wat kun je verwachten? Een overdosis aan charme gepaard met sexy tunes. Vaste waarde Fullscale komt ook weer doen waar hij goed in is. Jouw heupen, voeten, benen en alles eromheen laten bewegen tot de avond weer voorbij is.

Happy hours

Tropische (tevens gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Elke editie een speciale mix of cocktail, 2 halen = 1 betalen, vol genieten dus.

Vroeg pieken, zonder je weekend te verzieken…

Tickets: 9,95 euro excl. fee

Don’t forget… Work hard, maar piek harder! Tot vrijdag 25 januari, vanaf 18:00 tot middernacht.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds