10 April 2018

Saint Tropics Sure Shots by DJ Fullscale

Vrijdag 13 april is het eindelijk zo ver! Saint Tropics, dé VrijMiBo die je niet wilt missen. Wij hebben nu al zin in de lekkere beats van DJ Fullscale. Wat is hij eigenlijk van plan om te gaan draaien? We vroegen hem naar zijn top 3 Sure Shots!

Sure Shot 1

Luther Vandross – Never too much

“Classic material van Luther Vandross en de plaat blijft toch wel tijdloos. Lekker vrolijk, vlot en dansbaar en Luther natuurlijk come on!”

Sure Shot 2

Rihanna – Bitch better have my money (TED SMOOTH remix)

“Deze blend is 1 van de beste die ik ooit heb gehoord. Toen Ted deze via hot 97 ging teasen heb ik hem direct gecontact en er bijna om gesmeekt om hem al voor de officiële release te mogen spinnen. En menig feest en festival was blown away van deze blend. Iedereen kent de funky James Brown sample wel.. Maar dat er dan een van origine half tempo Rihanna vocal op komt, is wel heel verassend.”

Sure Shot 3

Jenifer Lopez / The Beatnuts – Jenny from the block / watch out now

“Er zijn wel meerdere tracks die ik er vaak bij pak en een soort signature worden van mijn sets. Maar om toch nog 1 te kiezen als nummer 3, kies ik voor een edit. Ik draai graag voor de vrouwen op de dansvloer en ’t moet sexy zijn. Maar om er toch nog lekker hip hop in te houden is dit mijn nummer 3!

Daarnaast is uiteraard alles van MJ een sure shot haha.”

Ben jij erbij? Tickets en meer info via de event page.

Verder lezen?