6 August 2018

Saint Tropics: Summer edition 3.0

We sluiten de zomer af met de allerlaatste Saint Tropics Summer Edition van dit jaar!

Saint Tropics: The End of Summer Edition

De zomer is heter dan ooit. Die trekt voorlopig flink door, dus wij trekken vrolijk mee. 31 augustus is officieel de laatste vrijdag van onze meteorologische zomer. Een mooie gelegenheid om deze heerlijke periode een passend einde te geven en de nazomer knallend in te leiden! Saint Tropics editie 5 alweer, wederom in De Tropen.

Deejays

Het was van begin tot eind weer muzikaal genieten geblazen. De tropische temperaturen en vochtigheid weerhielden niemand ervan te dansen alsof er geen morgen was. Hiphop, R&B, soul, funk, UK Garage, disco en house, alles kwam naadloos voorbij. Omdat de muziek zo te gek was, hebben we beide heren gevraagd terug te komen. En anders dan anders, zullen ze ook een stukje back2back draaien. Chocolate Brown & FULLSCALE, ze zijn weer van de partij! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Wat een mooi vooruitzicht.

Happy Hours

Naast al dit muzikale geweld is Entertainment Matters weer aanwezig voor eye & movement candy, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken…

Ben jij erbij? Tickets koop je hier.

Verder lezen?