7 November 2018

Saint Tropics is back!

In november gaan we vrolijk verder met onze maandelijkse afterwork borrels! En we gaan door in een nieuw jasje. Kaarten zijn nu beschikbaar, dit wordt er eentje die je niet wilt missen.. Ons motto? Vroeg pieken, zonder je weekend te verzieken!

Saint Tropics
De buitentemperatuur zakt almaar verder en het wordt kouder en kouder. Ontvlucht de winter en zoek de subtropische warmte op bij Saint Tropics in De Tropen. Aan de rand van het Oosterpark in Amsterdam, waan je je in St. Tropez, maar dan gewoon in je eigen vertrouwde stad. Volop drankjes, heerlijke mensen, dansonweerstaanbare muziek en niet te vergeten, de Vroeg Pieken Happy Hours. Alles bij elkaar, een hele hoop ongedwongen heerlijke gezelligheid!

Deejays
Hun verleden op Saint Tropics heeft uitgewezen dat ze een killer-combination zijn: Fullscale en Chocolate Brown. We mogen met nodige blijdschap verkondigen dat de heren weer terug zijn. Chocolate Brown neemt de start voor zijn rekening, dus reken maar op muzikaal genot. Het stokje wordt daarna kundig overgedragen aan de enige echte Fullscale. Keer op keer raakt hij de juiste snaar en voor je het weet, ben je deel van een bewegende dansvloer.

Happy hours
Naast al dit muzikale geweld is Entertainment Matters weer aanwezig voor eye & movement candy, tropische (tevens gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ van 18:00 tot 20:00 uur. Elke editie een speciale mix of cocktail, 2 halen = 1 betalen, vol genieten.

Tickets koop je hier.

Verder lezen?