3 May 2018

Saint Tropics 2.0

De kop is eraf! Onze eerste editie was een groot succes. Een volle dansvloer, heerlijke muziek, top-entertainment, tropische snacks en leuke mensen. Wat een gezelligheid, wat een sfeer. Dat smaakt naar meer! De tweede editie van Saint Tropics is op vrijdag 25 mei.

Deejays

Als je van hiphop, R&B, soul, funk, disco en house houdt, ben je aan het goeie adres. Twee van de beste eclectische deejays van het land zijn in the house. Fullscale Wesley Lefeber en DJ Chocolate Brown. Na zijn weergaloze set tijdens de vorige editie van Saint Tropics was het een simpele beslissing, Fullscale is back by dope demand! DJ Chocolate Brown sluit de avond af. Deze veteraan bewijst al jarenlang een van de allerbeste eclectische deejays van het land te zijn. Zijn sets tijdens het Kwaku Summer Festival voor Meubel Stukken staan menigeen nog vers in het geheugen gegrift. Als geen andere rijgt hij diverse genres moeiteloos aan elkaar. Het dak gaat er geheid af!

Happy Hours

Naast al dit muzikale geweld mag je ook top-notch entertainment verwachten van Entertainment Matters, tropische (en gratis) snacks van onze chef Hans Ribbens en heerlijke drankjes. Voor degenen voor wie het weekend niet vroeg genoeg kan beginnen, zijn er de ‘Vroeg Pieken Happy Hours’ tussen 18.00 – 20:00 uur. Vroeg pieken, zonder je avond te verzieken..

Tickets

Presale: 9,95 euro excl. fee
➡ https://bit.ly/2joNzOo

Saint Tropics is een samenwerking tussen De Tropen café en restaurant,Lost in Music en Rumors Are True. Een sprankelende serie afterwork events in Amsterdam. Een networking & nightlife experience waar business met heel veel pleasure gecombineerd wordt.

Work hard, maar piek harder! Tot 25 mei.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds