29 March 2018

My Kitchen is Your Kitchen: The Surinam Edition

Zaterdag 21 april organiseren we de tweede editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. Dit keer staat de Surinaamse keuken centraal. Met heerlijk Surinaams eten zoals je het misschien wel nog nooit gegeten hebt! De gastchef van deze maand is niemand minder dan Ramon Beuk.

Maandelijks wordt ons café en restaurant omgetoverd tot een tropische comfortzone waar steeds de keuken van een ander tropisch land centraal staat. Onze chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt.

Gastchef Ramon Beuk

De gastchef is deze maand niemand minder dan Ramon Beuk: kok, presentator, programmamaker, ondernemer en schrijver van columns en bekroonde kookboeken. Als kok maakt Ramon altijd de vertaalslag van eten naar beleven, inspireren en samenwerken. Naast een geweldige kok is hij ook een meester in het creëren van een bijzondere beleving omtrent zijn gerechten. Het gaat er niet alleen om ‘wat’ je eet maar vooral om de achterliggende gedachte en beleving van het gerecht. We kunnen alvast verklappen: het wordt een spectaculair 5-gangen diner!

DJs: music and dancing 

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark. Naast de twee chefs zijn DJs Kenny Mixen (aka Howard Komproe) en DJ Chocolate Brown (RiskSoundSystem) in the house. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie met een verrassende Surinaamse twist waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

WAT? 5-gangen Surinaams walking dinner met DJs
WANNEER? 21 april, 19.00 – 23.30 uur
TICKETPRIJS? 34,95 euro inclusief welkomstcocktail

Blijf op de hoogte via de event page.

Verder lezen?