6 February 2018

My Kitchen is Your Kitchen: The Indonesia Edition

Zaterdag 3 maart organiseren we de eerste editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. Onze chef, Hans Ribbens, nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. De 1e gastchef is niemand minder dan Agus Hermawan, executive chef van Ron Gastrobar Indonesia!

MKIYK Indonesia Edition

Gastchef Agus Hermawan

De 1e gastchef is niemand minder dan Agus Hermawan, executive chef van Ron Gastrobar Indonesia! Zonder twijfel de beste Indonesische chef van Nederland. Hij is niet voor niets o.a. ‘Star Chef’ bij Garuda Indonesia en officieel ambassadeur voor de Indonesische keuken namens het Indonesische Ministerie van Toerisme. Hij is onder foodies en liefhebbers van de Indonesische keuken een beroemdheid en wij zijn dan ook trots hem te kunnen presenteren! Samen met Hans Ribbens stelt Hermawan een uniek menu samen met gerechten uit Java, Bali en Sumatra.

Walking dinner met DJs

Laat je bij My Kitchen is Your Kitchen meevoeren in een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten op een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam! Naast de twee chefs zijn DJs Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds) en Mike Risk in the house. Zij nemen je mee op een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, jazz, afro, hiphop en boogie met een verassende Indonesische twist.

CONCEPT: Een 7-gangen walking dinner, inclusief welkomstcocktail
THEMA: Indonesische keuken
PRIJS: 29,95 euro exclusief servicekosten

Meer info en kaartjes via het Facebook-event My Kitchen is Your Kitchen: The Indonesia Edition. Wij hebben er super veel zin in! #sameneten

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds