13 June 2019

My Kitchen Is Your Kitchen: The BBQ edition

My Kitchen is Your Kitchen: The BBQ Edition.

De aankomende MKIYK zal een collaboratie zijn tussen Michelin-ster chef Andrès Delpeut en chef-kok Barry de Back met ere titels: Europees BBQ kampioen 2012 en Nederlands BBQ kampioen 2016.

My Kitchen is Your Kitchen: The BBQ Edition.

De aankomende MKIYK zal een collaboratie zijn tussen Michelin-ster chef Andrès Delpeut en chef-kok Barry de Back met ere titels: Europees BBQ kampioen 2012 en Nederlands BBQ kampioen 2016.

Een smaakmakend 5-gangen menu van culinaire hoogstandjes kan je verwachten met deze twee connaisseurs. Uiteraard bij gestaan door onze chef van De Tropen, Hans Ribbens.

Een walking-dinner avond voor alle bourgondische liefhebbers van eten en gezelligheid. Alle vrijheid om je eigen plek in de ruimte te vinden buiten op het terras of binnen. Uiteraard zal er ook muziek zijn van onze DJ’s.

▪ Info ▪
? Wat? Vijf gangen walking-dinner + welkomstcocktail
? Wanneer? Zaterdag 22 juni van 19:00 tot 00:00 uur
?️ Prijs? 39,95 euro excl. servicekosten via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-my-kitchen-is-your-kitchen-the-bbq-edition-with-andres-delpeut-barry-de-back-62197751148

Andrès ontving een Michelin-ster op 26-jaar leeftijd in zijn eigen restaurant De Roggebot. Zijn gerechten kan je beste omschrijven als klassiek/traditioneel met internationale invloeden en onverwachts combinaties die werken. Hij is opgeleid door Cees Helder en Jon Sistermans twee zeer gerespecteerde Nederlandse koks en heeft gewerkt in verschillende gerenommeerde keukens zoals Hoefslag Bosch en Duin, Executive chef van HME Group van Ron Blauw en als Executive chef Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Sinds eind 2018 is hij werkzaam als culinaire manager bij Famous Flavours.

Barry heeft door de jaren heen altijd aan kookwedstrijden meegedaan en heeft verschillende BBQ prijzen gewonnen. Waaronder Europees kampioen en Nederlands kampioen met de Dutch BBQ team. De kookstijl van Barry is creatief en vernieuwend, zonder dat de klassieke ondergrond daarbij in het gedrang komt. De Amsterdammer heeft in verschillende restaurants van Ron Blauw gekookt onder meer diens sterrenzaak in Ouderkerk aan de Amstel, De Keizer en de huidige Ron Gastrobar. Naast bij het Stedelijk Museum en l’Auberge Damhotel in Edam is hij nu werkzaam bij Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

Komiek, food-lover en host van de avond Howard Komproe. Zal per gang de chefs, op geheel eigen (humoristische) wijze, de kleren van hun lijf vragen, zodat jij weet wat je eet.

▪ Presentatie ▪
Howard Komproe

▪ Muziek ▪
Mike Risk
DJ Kenny Mixen

▪ Voorgaande chefs ▪
Agus Hermawan (Ron Gastrobar Indonesia)
Francis Tavarez (Shanghai Bistro)
Ramon Beuk (Food Emotions)
Patrick Stolker (Ron Gastrobar Oriental)

▪ Locatie ▪
De Tropen
Mauritskade 64, Amsterdam

??‍???▪ My Kitchen Is Your Kitchen ▪ ????‍?

Verder lezen?