31 January 2019

My Kitchen is Your Kitchen is terug op 2 maart!

Met niemand minder dan onze eigen chef Hans Ribbens en drie gastchefs van Ron Gastrobar Indonesia: Agus Hermawan, Donny van Norde en Tim Jansen. Dat wordt culinair genieten. Wij zeggen alvast: Selamat Makan!

Indonesische keuken; Adoe!

Waar denk je aan bij Indonesië? Waarschijnlijk is het eten één van de eerste dingen die in je opkomt. Deze editie van My Kitchen Is Your Kitchen zetten we de Indonesische keuken in het zonnetje. Een walking dinner-avond voor alle bourgondische liefhebbers van eten en gezelligheid. Ons mooie café-restaurant wordt omgetoverd tot een plek waarin dining & dancing moeiteloos in elkaar over gaan..

Gastrobar Indonesia in De Tropen

Op zaterdag 2 maart verzorgt onze eigen chef, Hans Ribbens, in samenwerking met Ron Gastrobar Indonesia een smaakmakend vijf-gangen menu. Allereerst zien we daar een bekende van My Kitchen is Your Kitchen: Agus Hermawan, de hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties. Vorige jaar was hij ook te gast in onze keuken en dat was een daverend, uitverkocht succes! Door vele kenners, waaronder Ron Blaauw zelf, wordt hij gezien als de beste Indonesische chef in Europa.

Agus slaat de handen ineen met de chefs van twee andere Gastrobar-locaties. Donny van Norde van Bistrobar Indonesia in Haarlem en Tim Jansen, die de scepter zal zwaaien bij het spoedig te openen Ron Gastrobar Indonesia Downtown, hartje centrum Amsterdam. Kortom, een unieke samenwerking tussen vier chefs die zorgen voor vijf heerlijke gerechten. Wij kunnen niet wachten! En dat is een understatement.

Host en deejays

Komiek en food-lover Howard Komproe is de vaste presentator van de avond. Per gang worden de chefs, op geheel eigen wijze, de kleren van het lijf gevraagd over elk gerecht zodat jij weet wat je eet. Degenen die Howard zijn humor kennen zullen beamen; dat wordt vast en zeker lachen (en daarna smullen). Daarnaast zal hij plaatjes draaien als DJ Kenny Mixen – ook dat belooft wat! De avond wordt muzikaal afgesloten door DJ Mike Risk. Tijdens de laatste gangen en daarna, zal hij je helpen de spijsvertering op gang te brengen.

Wil jij erbij zijn? Kaarten koop je via Eventbrite.

Verder lezen?