14 August 2018

My Kitchen is Your Kitchen is terug met de Oriental Edition!

Na een zomerstop pakken we de draad weer op met onze reeks multiculinaire events. De gastchef is ditmaal afkomstig van Ron Gastrobar Oriental.

Multiculinaire Events

Zaterdag 29 september we de vierde editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. Onze prachtige locatie in Amsterdam-Oost, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, wordt omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land of regio uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Na drie uitverkochte edities met gast-chefs Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia, Ramon Beuk met de Surinaamse keuken en Francis Tevarez van Shanghai Bistro, staat dit keer de Oriëntaalse keuken centraal.

De Oriëntaalse keuken met Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental

We hebben gast-chef Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental uitgenodigd om de wereld van de Oriëntaalse keuken tentoon te stellen. Ron Gastrobar Oriental is een van de prachtige restaurants uit de koker van meesterchef Ron Blaauw. Gelegen aan de Kerkstraat, hartje centrum Amsterdam, draait het hier om de authentieke smaken van de Chinese keuken, die harmonieus samenvloeien met Chinese kooktechnieken tot prachtige gerechten. Chef-kok Patrick Stolker staat bekend om zijn verfijnde gerechten die ook bovendien een lust voor het oog zijn. Samen met chef Hans Ribbens zal hij een mooi vijf-gangenmenu samenstellen. We laten ons graag verrassen.

Walking Dinner + DJs

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn deejays Mike Risk en Kenny Mixen (aka Howard Komproe) aanwezig om de smaakpapillen de juiste muzikale te begeleiding te geven voor optimaal genot. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie, waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

 

Ben jij erbij? Tickets koop je hier.