1 May 2018

My Kitchen is Your Kitchen: Asian Streetfood Edition

Op zaterdag 19 mei organiseren we de derde My Kitchen is Your Kitchen. Dit maal de Asian Streetfood Edition met Francis Tavarez!

My Kitchen is Your Kitchen

Het wordt alweer de derde editie van My Kitchen is Your Kitchen. Elke maand wordt onze prachtige locatie omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt maandelijks een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Na de eerste twee uitverkochte edities met gastchefs Agus Hermawan en Ramon Beuk presenteren we dit keer de ‘Asian Streetfood’ edition.

The Asian Streetfood Edition met Francis Tavarez

De gastchef is dit keer Francis Tavarez, chef-kok en eigenaar/founder van Shanghai Bistro, de succesvolle urban bistro in de Van Woustraat in Amsterdam. Deze gepassioneerde chef, hiervoor werkzaam bij tweesterrenrestaurant Bord’eau in Amsterdam, heeft vorig jaar samen met zakenpartners Tim van Hattem en Corria Houthuizen Shanghai Bistro opgericht. Vanaf de opening zit deze intieme bistro elke dag vol en zijn de reviews lovend.

De gerechten zijn geïnspireerd op de onnavolgbare smaken van China, met een funky twist van chef-kok Francis Tavarez, die begeesterd is van de Aziatische keuken en de Chinese keuken in het bijzonder. Smaak is zijn ultieme uitgangspunt. Zo reisde hij bijvoorbeeld drie maanden naar Singapore om de authentieke Aziatische bereiding van de perfecte ‘pork belly’ onder de knie te krijgen. Dit is de hemel op aarde voor iedereen die houdt van street food en de Aziatische keuken! Verwacht overheerlijke dumplings en buns met zinnenprikkelende sauzen. Alles kakelvers bereid door deze meesterchef die overigens een oud-leerling is van Hans Ribbens.

Multiculinaire beleving

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een zes-gangen walking diner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn twee van onze resident deejays Leroy Rey en deejay Urvin Guillaume in the house. Verwacht een muzikale reis door de tijd met relaxte funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie met die altijd verassende multiculinaire twist waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

Wil jij erbij zijn? Verzeker jezelf nu van een ticket!

Verder lezen?