9 April 2018

Interview Howard Komproe aka DJ Kenny Mixen

Tijdens my Kitchen is Your Kitchen draait het natuurlijk in eerste instantie om het eten. Maar een stukje entertainment zal de avond ongetwijfeld compleet maken! Howard Komproe is één van onze twee DJ’s. Wat kunnen we van hem verwachten? En misschien nog wel relevanter: waar kunnen we maar beter niet op rekenen bij “DJ Kenny Mixen”?

Wie is Kenny Mixen?

Haha, Kenny Mixen is m’n nieuwste DJ naam. En het laat niets te raden over. Eerder heette ik al Mr. Pokoe Twister en DJ Vodka Lime. Ook was ik lid van de legendarische DJ duo’s; Desdemona & Othello en George & Jimmy SoundSystem.

De laatste jaren schitterde je in afwezigheid. Waar was je al die tijd en wat heb je gedaan?

Klopt. Ik heb m’n DJ ding wat laten verstoffen. Mijn werk als Comedian vroeg veel van me. Maar de liefde voor muziek is er en dat gaan jullie merken ook.

Kun je jouw unieke stijl voor ons beschrijven?

Wat mijn stijl, denk ik, uniek maakt is dat ik dus niet kan mixen. Tegelijkertijd heb ik wel veel kennis, een brede smaak en voel ik als voormalig gogo danser goed aan wat het moment nodig heeft. Soms ben ik te laat om het volgende nummer te starten, omdat ik zelf sta dansen.

Wat is je meest favoriete Surinaams gerecht en waarom?

Deze vraag is niet te doen. Als ik 1 ding kies doe ik meteen zoveel ander lekkers te kort. Maar als ik at gunpoint moet kiezen, dan de soepen. Brafu’s genaamd. Pindasoep, Cassavesoep, Chinese Tayersoep, maar op eenzame hoogte en m’n absolute lievelings is OKERSOEP! Met kip, vis, zoutvlees. Man man man!

Wij begrepen dat je onze gastchef Ramon Beuk goed kent.

Dat klopt. Ramon is meer dan een vriend. We noemen elkaar ‘broer’. Bijna drie jaar geleden zijn Fien en ik getrouwd, dat was bij hem, hij had destijds een toplocatie. Tot op de dag van vandaag horen we nog opmerkingen over het eten op onze bruiloft. Mede dankzij zijn inzet was het een onvergetelijke dag.

 

Wil jij erbij zijn? Verzeker jezelf nu van een ticket!

Verder lezen?