12 December 2018

Interview Deejay Manie

Vrijdag 21 december is het tijd voor Saint Tropics: The Kiss & Tell X-mas Edition. Deze VrijMiBo staat in het teken van samenzijn en dansbare slow jams. Niks moet, alles kan! Wij hebben er zin in.

Wie is deejay Manie? Wie ben je, waar draai je regelmatig en waar sta je muzikaal voor?

Hey, dat ben ik! Ik ben Deejay Manie, een simpele guy die muziek loved, sta op zo’n 3 tot 4 feesten per week door heel het land en ben van de echte lekkere R&B en Hip Hop tunes..

Wat is het verhaal van je deejay naam, Manie?

Toen ik ooit begon met rappen was ik Maniac D(ennis), toen werd dat DJ MANIAC in de bubblin’ tijd, MAN!AK toen ik NLse dingen ging doen en dat werd in 2001 DJ/Deejay Manie.. Ik heb een manie voor muziek, het maken, het draaien, the culture!

Wanneer ben jij tevreden over je eigen performance? Wat vindt jij belangrijk aan een deejay set?

Als de crowd tijdens mijn set een toffe tijd heeft, de tunes die ik draai goed aankomen en als het technisch en muzikaal in orde is (de juiste platen op de juiste tijd, niet alleen de hits, interactie met het publiek en alles netjes gemixed), dan ben ik tevreden.. Ik vind een technische, cleane mix belangrijk, mooie overgangen, verrassende platen.. Pff, ik kan uren doorgaan, haha..

We zijn trots dat je bij de speciale Xmas Kiss & Tell Editie van Saint Tropics bent. Omdat het Kerst is hebben we aan jou en Fullscale, onze resident deejay, gevraagd wat meer dansbare slow jams dan normaal in jullie sets te draaien. Wat is jouw ultieme slow jam / luvdancin track en waarom?

Deze vraag vind ik tricky, ik ken zoveel muziek, het is niet eerlijk man! Maar als ik dan toch iets moet noemen.. Johnny Gill – My, My, My.. Why??? Really??? Ik ga dit niet eens uitleggen 🙂

Dank voor al je antwoorden. We gaan je de 21e zien bij Saint Tropics. Any famous last words?

Graag gedaan, ik heb er heul veul zin in, vooral ook omdat ik Fullscale een ab-so-lu-te eindbaas vind, hij is ook een Deejay die dit ding doet om de juiste redenen.. Love that guy!

#lobi

 

Bij zijn? Tickets koop je hier!

Verder lezen?