17 april 2019

Entrepreneurship College SDG 12: Verantwoorde Consumptie en Productie

Zorg voor duurzaam beheer en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het produceren van onze goederen moet met het oog op de groeiende wereldbevolking veel handiger: ‘meer produceren met minder’.

Entrepreneurship College

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we lezingen rond de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Onze gastsprekers zijn academische experts en ondernemers die werkzaam zijn op het gebied van de SDG’s. Ze bespreken de oorzaken, uitdagingen, relevante theorieën en belangrijke belanghebbenden. Maar bovenal praten ze over de rol van innovatie en ondernemerschap, willen we de doelen tegen 2030 bereiken.

Dus doe mee, ga terug naar school en dompel jezelf onder in kennis voor duurzaamheid!

SDG12: VERANTWOORDE CONSUMPTIE EN PRODUCTIE

Verantwoorde consumptie en productie gaat over het promoten van natuurlijke hulpbronnen, energie-efficiëntie en duurzame infrastructuur. Het bieden van toegang tot basisvoorzieningen, groene en fatsoenlijke banen en een betere levenskwaliteit voor iedereen. De implementatie helpt om de SDG-GOALS te realiseren, toekomstige economische, milieu gerelateerde en sociale kosten te verminderen, het economische concurrentievermogen te versterken en armoede te verminderen.

Binnenkort de aankondiging van onze gastsprekers! Registreer je in de tussentijd om college #9 te kunnen bijwonen.

Verder lezen?