13 September 2018

Don Melon: Guest DJ bij Saint Tropics

Vrijdag 21 september hebben wij MELON achter onze draaitafel weten te strikken. Man oh man, wat belooft dat een mooi feestje te worden. Sluit je zomer af in stijl bij Saint Tropics!

Fotocredits @Eef Hilgers

Allereerst, wie ben je en waarom doe je wat je doet (al jaren internationale dansvloeren rocken)?

Nou dit begint alweer lekker, heb je geen internet of zo?

Ik doe dit omdat ik vanaf kinds af aan niet beter weet, muziek en feest zit gewoon in m’n bloed!

Naast je artiesten naam MELON sta je in Amsterdam bekend als The Don ofwel Don Melon. Hoe is die bijnaam ontstaan? Wie heeft die bedacht? En waarom?

Schijnbaar gedraag ik me nogal als een diva als ik achter de decks kruip. Mensen verleiden met muziek, slechte grappen en apathische moves kan ik ook moeilijk laten. Denk dat dit samen mij deze titel heeft bezorgt!

Als ik me het goed herinner, was onze oude vriend Jeppe Loverman, de eerste die met “Don Melon” kwam en daarna is het er gewoon ingeslopen. Zo gaan die dingen…

Je bent een van de vaste bezoekers van Saint Tropics, onze maandelijkse Tropen Take-over. Wat vind je zo leuk aan Saint Tropics en waarom kom je bij ons draaien?

Overdrijven is ook een vak! Ben maar twee keer geweest hoor haha.

Naast de mooie locatie met terras in het Oosterpark, hangt er gewoon een heerlijke ongedwongen sfeer, totaal niet pretentieus en met mooie mensen uit allerlei uithoeken.

De keren dat ik er was, was het een grote geile bende en ging het dak eraf. Paar goede cocktails erbij, what’s not to like! Daarom vind ik het gezellig om een keer te komen draaien en wat anders uit mijn repertoire te laten horen.

Het moge duidelijk zijn, we zijn vereerd dat je bij ons komt draaien. Een speciale disco en R&B set mogen we verwachten. Kan je vast een tipje van de Saint Tropics Don Melon sluier oplichten? Welke 3 bangers ga je zeker draaien vrijdag de 21e?

Ja dat ga ik natuurlijk niet verklappen. Geheim van de smid! Ben de afgelopen weken flink aan het editen geweest, dus deze kun je in ieder geval zeker verwachten…

 

Op de hoogte blijven en tickets via Saint Tropics: Final Summer Edition.

Verder lezen?