9 May 2018

Documentaire screening ‘Normal is Over’

Op 31 mei vindt in het Koninklijk Instituut voor de Tropen een documentaire screening en fundraising plaats. Normal is Over is een persoonlijke zoektocht van filmmaker Renée Scheltema.

Normal is Over is een persoonlijke zoektocht van filmmaker Renée Scheltema naar de relatie tussen geld, ongelijke verdeling van welvaart, klimaatverandering, het uitsterven van soorten en het uitputten van grondstoffen. Tegelijkertijd biedt de film oplossingen op diverse niveau’s, waarbij dieper wordt ingegaan op ons huidige financieel economisch stelsel.

De Making of the Future Foundation organiseert deze fundraising screening om fondsen te werven voor een wereldwijde distributie van Normal is Over. Ook zal hiermee de afronding van een vervolgdocumentaire worden bekostigd, welke inzoomt op de implementatie van de oplossingen die in de documentaire worden aangedragen.

Wil jij erbij zijn? Meld je nu aan via Eventbrite.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds