23 April 2018

Stem op Mama Kenia ‘Lekkerste product 2018’

Wie de samosa’s van onze borrelkaart wel eens geproefd heeft, weet dat ze heerlijk zijn! Ze worden gemaakt door Mama Kenia en kunnen nu worden uitgeroepen tot het lekkerste product van 2018!

Samosa’s in De Tropen

Deze heerlijke, Keniaanse borrelhapjes staan niet voor niets op onze borrelkaart. In de Mama Kenia-samosa proef je Oost-Afrika terug! Ze zijn tot de nok toe gevuld met onder andere vlees, kip, groenten of zoetigheden. Welke variant je ook voor je hebt: ze zijn nou eenmaal Very Lekker. En dat niet alleen, ze kunnen nu worden uitgeroepen tot het lekkerste product van 2018!

Amsterdam Food Pitch

Op 25 juni 2018 pitchen de finalisten hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. Uit de meer dan 70 inzendingen heeft de vakjury 11 producten gekozen die in aanmerking komen voor de titel Lekkerste product van 2018 én een plek verdienen in de schappen van De Kweker. En Mama Kenia is one of them!

Er kan er maar 1 de winnaar zijn en daar hebben jullie ook invloed op, want jullie stemmen bepalen voor 25 % wie Amsterdam Food Pitch uiteindelijk wint. Dus laat nu je stem horen.

Check ook dit coole filmpje en de website van Mama Kenia voor meer informatie.

Verder lezen?

Take-away

De lekkerste wereldgerechten thuis op je bord? Café De Tropen biedt nu Take-Away aan! Klik op de ‘bestellen’ button rechts onderin en kies jouw favoriet. Even bestellen, op de fiets springen of naar ons toe lopen en het staat meteen voor je klaar. Plan je liever een weekend bij ons? Kijk dan op de website van Amsterdam Tropen Hotel en boek een van de arrangementen. Tot straks!

This will close in 0 seconds