Ons café & terras openen binnenkort weer

Maandag 1 juni klokslag 12.00 uur (her)openen wij ons café, maar ook ons heerlijke terras. De Tropen binnentuin hebben wij betrokken bij het ruime terras zodat iedereen de rust & ruimte heeft om optimaal te genieten van een hapje en een drankje. Wij hopen u te mogen ontvangen.

Nieuw bij De Tropen: Tropelicious Take-Away

Vanaf woensdag 13 mei start ook Café De Tropen met Take-Away menu’s en voorzien wij de buurt en mensen met een kantoor in het Koninklijk Instituut voor de Tropen van een lekkere, gezonde, voedzame én betaalbare maaltijd.

Ludieke actie ism Moyee coffee

Uitdagende tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Café de Tropen en huisleverancier Moyee coffee slaan de handen ineen en geven daarom een voucher om 1 kilo van je favoriete koffie te bestellen en er 1 weg te geven. Daarmee kunnen alle café De Tropen coffee lovers de rest van hun familie, de buren of iemand die … Continued

Verborgen Oosterse parel

In September schreef het Oost-online platform lovend over café De Tropen. Onze gerechten werden zelfs Michelinsterren waardig genoemd! Oost-online is een nieuwssite met heel veel informatie over het gebied tussen de Amstel en het IJ.