Wekelijkse inspiratie en gezelligheid!

TrOPEN podium & De Tropenborrel

Ken je dat gevoel op donderdag? Dat je eigenlijk zou willen dat het al vrijdag was.. Of ben jij sowieso lekker vrij op de vrijdag? Hoe dan ook, donderdagmiddag is een goed moment voor iets leuks!

Daarom hebben wij elke donderdag het TrOPEN podium & De Tropenborrel. We starten om 17.30 uur met een inspiratiesessie in de Subtropen, waarbij afwisselende sprekers het TrOPEN podium beklimmen. In onze talkshow worden ze geinterviewd door host Frans van der Beek, hoofdredacteur bij radiozender Amsterdam FM.

Verhalen die gehoord mogen worden

Hij gaat in gesprek met personen of bedrijven die een bijzonder verhaal te vertellen hebben, een inspirerende visie met ons willen delen of ons meenemen in een bevlogen passie. We zoomen in op maatschappelijk relevante thema’s en culturele onderwerpen. Het gesprek kun je live bijwonen en is later te beluisteren op de radio. Na de inspiratiesessie kan iedereen gezellig verder kletsen bij De Tropenborrel in De Tropen.

Drankjes en DJs

Donderdag is De Tropen dé plek voor inspiratie en gezelligheid. Met alle ingrediënten voor ontspannen afsluiting van je werkdag: inspirerende talks, heerlijke drankjes en wij zorgen voor lekkere hapjes. Bovendien voorzien onze 3 afwisselende DJs het café van een lekker muziekje. Van rustige Soul, R&B en Funk plaatjes, tot Hiphop, Disco en House beats. Ze spelen feilloos in op de sfeer die er hangt. Er mag trouwens best een dansje worden gewaagd, ook daar weten zij raad mee!

Dus, kom gezellig na werk langs, laat je inspireren, kom proosten met collega’s of misschien juist even niet.. Ook je vrienden, je buurman of buurvrouw en je broer, zus, oma, opa, tante en achterneef zijn welkom! Toegang is gratis.

Blijf op de hoogte via het Facebook-event TrOPEN podium & De Tropenborrel.