Wekelijkse drankjes, hapjes en gezelligheid!

De Tropenborrel

Ken je dat gevoel op donderdag? Dat je eigenlijk zou willen dat het al vrijdag was.. Of ben jij sowieso lekker vrij op de vrijdag? Hoe dan ook, donderdagmiddag is een goed moment voor iets leuks!

Daarom nodigen wij elke donderdag één van onze resident DJs uit om lekkere platen te draaien in De Tropen. Met mooi weer uiteraard op ons terras, waar je uitkijkt over onze prachtige binnentuin en het Oosterpark. Zodat je na je werkdag nog even de laatste zonnestralen kunt meepakken!

Drankjes en DJs

Dus: donderdag is De Tropen dé plek voor gezelligheid. Met alle ingrediënten voor een ontspannen afsluiting van je werkdag: muziek, heerlijke drankjes en wij zorgen voor lekkere hapjes. Onze resident DJs, DJ Carlito, DJ Urvinson en DJ Mo Wrights, hebben een breed repertoire lopend van rustige Soul, R&B en Funk tot Hiphop, Disco en House Beats. Ze spelen feilloos in op de sfeer die er hangt. Er mag trouwens best een dansje worden gewaagd, want ook daar weten zij raad mee!

Kom gezellig na je werk langs, kom proosten met collega’s of misschien juist even niet.. Ook je vrienden, je buurman of buurvrouw en je broer, zus, oma, opa, tante en achterneef zijn welkom! Toegang is gratis.