A celebration of multi culinary food

My Kitchen is Your Kitchen

Elk kwartaal nodigen wij een gastchef uit in onze keuken. Dan wordt ons prachtige café en restaurant in Amsterdam-Oost omgetoverd tot een tropische comfort zone, waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Onze eigen chef, Hans Ribbens, leent zijn keuken aan een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt.

We kijken terug op succesvolle edities met Agus Hermawan van Ron Blaauw Gastrobar Indonesia, TV-chef Ramon Beuk en Francis Tavarez van Shanghai Bistro. In september hebben we gastchef Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental uitgenodigd om de wereld van de Oriëntaalse keuken tentoon te stellen.

Multiculinaire beleving

Laat je bij My Kitchen is Your Kitchen meevoeren in een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten op een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast twee chefs zijn er twee DJs aanwezig om de avond compleet te maken. Als kers op de taart nemen zij je mee op een muzikale reis door de tijd! En daar mag best een dansje op worden gewaagd..